Product

 

BAND OF CHEFS Extra Virgin Olive Oil

 

“Band of Chefs is an extra virgin olive oil, ideal for everyday culinary use, dressing and finishing off ”
Available in 250ml , 750ml , 3LT & 5LT tins

Band of Chefs Extra Virgin Olive Oil / Product of Greece

• Band of Chefs is an extra virgin olive oil (Manaki & Koroneiki varieties) with a rich aromatic character and sweet mild flavor having a special golden color that makes it an ideal ingredient for everyday culinary use.
• Band of Chefs is also ideal for finishing special dishes with pork, beef, fish, chicken, pasta and salads, due to the special characteristics of the combination of manaki variety and koroneiki variety.
• Acidity<0,5 / Κ270< 0,150/ K232< 1,750 DK max 0,010 / Peroxides < 7,5 / Waxes< max 150 mg/kg
• Modern artwork with easy handling and special plastic cap which allows easy serving without poured.
• Superior category Greek olive oil, obtained directly from olives and solely by mechanical means. Cold extraction.
• Vertical production by using the latest methods and modern equipment during all production stages: growing, milling, storing and standardization. We guarantee food safety following the standard of ISO 22000:2005 (GR/067/ 2011-2)

Band of Chefs Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο / Ελληνικό Προϊόν

• Το Band of Chefs είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (ποικιλίες Μανάκι & Κορωνέικη) με πλούσιο άρωμα και γλυκιά ήπια γεύση με ένα χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα, τα οποία το καθιστούν ιδανικό συστατικό για μαγειρική χρήση.
• Το Band of Chefs είναι επίσης ιδανικό για το σερβίρισμα ειδικών συνταγών με χοιρινό, μοσχάρι, ψάρι, κοτόπουλο, ζυμαρικά και σαλάτες, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού των ποικιλιών μανάκι και κορωνέικη.
• Οξύτητα<0,5 / Κ270< 0,150/ K232< 1,750 ΔΚ max 0,010 / Υπεροξείδια < 7,5 / Κηροί< max 150 mg/kg
• Μοντέρνο εικαστικό με βολικό χερούλι και ειδικό πλαστικό καπάκι που επιτρέπει την ευκολία στο σερβίρισμα χωρίς να χύνεται.
• Ανωτέρας κατηγορίας ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο , που προέρχεται απευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους. Ψυχρή έκθλιψη.
• Καθετοποιημένη παραγωγή με χρήση νέων μεθόδων και σύγχρονου εξοπλισμού σε όλα τα στάδια παραγωγής: καλλιέργεια, ελαιοποίηση, αποθήκευση και τυποποίηση. Εγγυόμαστε την ασφάλεια των τροφίμων ακολουθώντας τα πρότυπα του ISO 22000:2005(ΕΛ/067/ 2011-2)

Band of Chefs Natives Olivenöl extra / Produkt aus Griechenland

• Band of Chefs ist ein natives Olivenöl extra (Sorte manaki & Koroneiki) mit einem reichen Aroma und süßen milden Geschmack und einer charakteristischen goldenen Farbe, wodurch es eine ideale Zutat zum Kochen wird.
• Band of Chefs ist ideal für Rezepte mit Schweinefleisch, Rindfleisch, Fisch, Huhn, Pasta und Salate, dank der geschmacklichen Sorte Manaki & Koroneiki.
• Säure: <0,5 / Κ270< 0,150/ K232< 1,750 DK max 0,010 / Peroxide < 7,5 / Wachse< max 150 mg/kg
• Modernes Outfit mit bequemen Griff und speziellen Kunststoff-Deckel, das die einfache Bedienung erlaubt, ohne zu Tropfen.
• Natives Olivenöl extra der ersten Güteklasse – direkt aus Oliven und ausschließlich mit mechanischen Verfahren gewonnen. Kaltextrahiert.
• Produktion mit neuen Methoden und moderne Ausstattung in allen Phasen von: Anbau, Herstellung, Lagerung und Verpackung. Wir garantieren die Sicherheit der Lebensmittel, die nach den Standards der ISO 22000:2005 (EL/067/2011-2) produziert werden.

Band of Chefs Huile d’Olive Vierge Extra / Produit de Grèce

• Band of Chefs est une huile d’olive vierge extra (variété Manaki & Koroneiki) Sa douceur, son goût riche et doux offrent une odeur exceptionnelle à son utilisation culinaire.
• Band of Chefs est également idéale à l’accompagnement de recettes à base de porc, bœuf, poisson, poulet, pates et salades grâce aux qualités spécifiques de la combinassions de la variété Manaki & Koroneiki.
• Acidité: <0,5 / Κ270< 0,150/ K232< 1,750 / DK max 0,010 / Peroxyde < 7,5 / Cires< max 150 mg/kg
• Bouteille au design moderne avec poignée et bouchon verseur.
• Huile d’olive grecque de catégorie supérieure obtenue directement des olives et uniquement par des procédés mécaniques. Extraite à froid.
• Intégration verticale par l’utilisation de nouvelles et méthodes et des équipements modernes à tous les stades de la production : culture, pressage et extraction, stockage et conditionnement. Nous garantissons la sécurité alimentaire par le suivi des normes ISO 22000:2005(ΕΛ/067/ 2011-2)